Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb fra www.mirteldesign.dk eller www.mirteldesign.com

HVILKE PERSONLIGE OPLYSNINGER VI SAMLER

Når du besøger websitet, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed.

Når du gennemser webstedet, indsamler vi desuden oplysninger om de individuelle websider eller produkter, som du ser, hvilke websteder eller søgetermer, der henviste dig til webstedet, og oplysninger om, hvordan du interagerer med websitet. Vi henviser til disse automatisk indsamlede oplysninger som enhedsinformation.

Vi indsamler enhedsinformation ved hjælp af følgende teknologier:

  • Cookies er datafiler, der placeres på din enhed eller computer og indeholder ofte en anonym unik identifikator.
  • Logfiler sporer handlinger, der forekommer på webstedet, og indsamle data inklusiv din IP-adresse, browsertype, internetudbyder, henvisnings- / exit-sider og dato / tid.

Når du foretager et køb eller forsøger at foretage et køb via websitet, indsamler vi visse oplysninger fra dig, herunder dit navn, faktureringsadresse, forsendelsesadresse, betalingsoplysninger.

Ved personlig information i denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger taler vi både om enhedsinformation og ordreinformation.

HVORDAN BRUGER VI DIN PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi bruger ordreinformationen, som vi indsamler generelt, til at udføre eventuelle ordrer, der er placeret via websitet (herunder behandling af dine betalingsoplysninger, arrangering af forsendelse, og sende dig fakturaer og / eller ordrebekræftelse).

Derudover bruger vi denne ordreinformation til at: – Kommunikere med dig. – Se vores ordrer for potentiel risiko eller svig. – Når det i overenstemmelse med de præferencer, du har delt med os, sende dig information eller reklame, der vedrører vores produkter eller tjenester.

Vi bruger enhedsinformationen, som vi indsamler, for at hjælpe os med at screene for potentiel risiko og svig (især din IP-adresse), og mere generelt for at forbedre og optimere vores websted.

DELING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi deler dine personlige oplysninger med tredjepart for at hjælpe os med at anvende dine personlige oplysninger, som beskrevet ovenfor.

Vi bruger også Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger Tommi Team og Mirtel Design. Flere oplysninger: Sådan bruger Google dine personlige oplysninger.

Endelig kan vi også dele dine personlige oplysninger for at overholde gældende love og regler, for at reagere på en stævning, søgekendelse eller andre lovlige anmodninger om information, vi modtager, eller på anden måde beskytte vores rettigheder.

BEHAVIORAL ANNONCERING

Vi bruger dine personlige oplysninger til at give dig målrettede annoncer eller marketingkommunikation, som vi mener kan være af interesse for dig.

DIN RETTIGHEDER

Hvis du er bosiddende i Europa, har du ret til at få adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig, og til at bede om, at dine personlige oplysninger bliver rettet, opdateret eller slettet. Hvis du ønsker at udøve denne ret, bedes du kontakte os: contact@mirteldesign.com

Hvis du er europæisk bosiddende, bemærker vi desuden, at vi behandler dine oplysninger for at opfylde kontrakter, vi måtte have med dig (for eksempel hvis du foretager en ordre gennem websitet), eller på anden måde forfølger vores legitime forretningsinteresser, der er anført ovenfor.

Bemærk, at dine oplysninger vil blive overført uden for Europa, herunder til Canada og USA.

DATA RETENTION

Når du afgiver en ordre gennem websitet, opretholder vi dine ordreoplysninger til vores logs, medmindre og indtil du beder os om at slette disse oplysninger.

ÆNDRINGER

Vi opdaterer muligvis denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle ændringer i vores praksis eller af andre operationelle, juridiske eller lovgivningsmæssige årsager.

Hvis du har spørgsmål og / eller har brug for mere information, tøv ikke med at kontakte os contact@mirteldesign.com